טעים וכשל"פ: מוס שוקולד עסיסי

    מירי זורגר No Comments on טעים וכשל"פ: מוס שוקולד עסיסי
    21:20
    02.05.24
    פנחס בן זיו No Comments on מפגיני שמאל באו לעורר פרובוקציות וגורשו בריקודים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מוס שוקולד לפסח

    מצרכים
    500 גר' שוקולד
    300 גר' שומן קוקוס
    4 ביצים
    130 גר' אבקת סוכר
    3 כפות קפה נמס
    1/3 כוס ליקר שוקולד
    300 גר' מרנג איטלקי

    אופן ההכנה
    ממיסים שוקולד ושומן קוקוס עד לקבלת קרם
    מקציפים ביצים שלמות ואבקת סוכר לקבלת קצף עדין מוסיפים את השוקולד ושאר המצרכים
    מאחדים עם המרנג ומזלפים לכוסות



    0 תגובות